NIEUW IN ONS GAMMA >>> FEESTZAAL " 't IJzermaal " voorheen zaaltje bij camping OZON.
Vanaf heden kan het zaaltje van de camping Ozon via ons gehuurd worden. Het is een zaal voor 150 personen zittend, 300 personen staand te ontvangen. De zaal is omwille van zijn ruime ontspanningsmogelijkheden (speeltuin, zandbak, trampoline, pooltafel, Decaporgel, voetbalveldje, ...) en goed uitgeruste keuken uitermate geschikt voor communiefeesten, babyborrels, trouwfeesten, ... Omwille van de rustige ligging in de groene omgeving van het Heiken, zijn fuiven en luidruchtige optredens hier niet toegelaten. Daarvoor verwijzen we u graag door naar zaal Edma en zaal De Dreef. Meer info > 0495 16 01 15. 

SMILE-EVENTS verhuurt licht en geluid voor party, feest, opendeurdag, liveshows, ... Verder doen we ook de aankleding van je feest, staan we je bij met de praktische organisatie ervan, ... Contacteer ons voor meer info.
Verder verhuren we ook de nieuwe polyvalente zaal De Dreef in Vorselaar. Deze zaal is geschikt voor toneel, fuiven, grote feesten en is prima uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie, ruime koelingen, foyer, ... 
Ook Zaal Edma is nog steeds te huur. Ze is verbouwd tot een kleine, gezellige zaal.  Ze is uitermate geschikt voor kleine feestjes, babyborrels, vaten, optredens ... (80m² vrije ruimte - max. 80 personen zittend - 200 personen staand - met toog, prima licht- en geluidsinstallatie, klein podium en kitchenette). 
De agenda kan je raadplegen op deze site onder afdeling 'edma+nieuwe zaal'.


We verzamelen op deze site alle informatie omtrent een aantal onafhankelijke organisaties. In de kalender hieronder vind je:
- de dj-activiteiten van dj collectief Sub-Mission.be
- de activiteiten van muziekcentrum XL
- de activiteiten in zaal Edma en zaal de Dreef te Vorselaar
- de evenementen van Smile-Events (verhuur licht en geluid)