ABOUT US

Smile Events Vorselaar

"Het Smile Events verhaal begon 25 jaar geleden met de woorden: "ik wil ook wel eens een plaatje draaien". Het werd een passie. Sinds vele jaren delen we die passie met onze klanten. "Zaakvoerders Dieter Vandenbergh en Filip Van den Broeck.

Smile Events is een all-in-one eventbedrijf. Dankzij ons uitgebreid aanbod in de verhuur van eventtechniek aangevuld met de kennis en ervaring van onze event-experts zijn wij instaat een uitstekende service te bieden. 


"Events zijn onze passie"


Sedert 1993 draait het bij ons om events. Het creëren van beleving, het maken van herinneringen.... Dat is onze passie. Door het in huis halen van de juiste kennis en materialen kunnen wij die passie sinds jaar en dag delen met het grote publiek. 


"Our Stuff", dat is natuurlijk zeer belangrijk voor ons bedrijf. Tegenwoordig verwelkomen wij vele nieuwe toestellen en technieken speciaal voor beurzen, theater, bedrijfsevents…. Het blijven investeren in nieuwe materialen en kennis, geeft ons intussen het potentieel dat lokale karakter te overstijgen. Een vernieuwde visie en beleid stelt ons in staat de toekomst te trotseren.


Ook verkoop en installatie behoort tot onze business. Handelszaken en cafés nemen we graag onder handen. 

Zowel verkoop als leasingformules zijn mogelijk. Contacteer ons meer info. 

Our Team

Maak kennis met ons team. Dankzij 25 jaar aan ervaring en de flexibiliteit van dit team zijn we in staat elke unieke opdracht uit te werken tot een geslaagde ervaring, van festival tot bedrijfsevent. Onze gedreven medewerkers in combinatie met onze hoogwaardige installaties staan garant voor een kwaliteitsvolle service van A tot Z.

Our Stuff

Door te blijven investeren kunnen wij steeds toestellen met hoge kwaliteit aanbieden. L'acoustics, Robe lightning, Chamsys, RCF...