DEEJAYS

Maak kennis met ons Dj-team. Quality music since 1993. Sub-Mission is een dj-collectief dat reeds sinds 1993 bestaat. Meer dan 3000 fuiven en feesten later is Sub-Mission het meest ervaren dj-team uit de ruime regio. Jong en oud vinden er elkaar en wisselen ervaringen uit. Voor elke fuif, feest of eender wat, hebben we de perfecte dj in huis.

Meet Our Deejays

Dj Bakker

Deejay met meer dan 20 jaar ervaring, ideaal voor elk feest.


Specialiteiten: kruip al maar op 't tafel, zoek een witte zakdoek, allemaal op een rij en gaan met die banaan. Dj Bakker brengt volle bak ambiance en allroundmuziek op je party. Ook van een flinke streep retro is hij niet bang.

Dj Jakke

Deejay met meer dan 20 jaar ervaring, ideaal voor elk feest.


Specialiteiten: knallen op de nineties en nillies met een goei streep retro er bij?

Of eerder was allround? Dj Jakke kan het allemaal!

Dj Filip 2242

Dj sinds 1991


Specialiteiten: allround met specialiteiten in subgenres zoals new wave, elektro, gothic, folk, kleinkunst, punk en rockmuziek. Alles voor een goed feest, maar onze broek houden we wel aan, meestal toch ... Met meer dan 3000 parties op de teller ...

Dj Dox

Dj Dox leerde de stiel bij het legendarische dj-team Sub-Mission. Hij draaide op elke chiro- of scoutsfuif in Lille en verre omstreken. Nu te booken voor dj-sets van 1 of 2 uur. 

Dj Digna

Digna startte als 16jarige dj op kleine events en fuiven , maar al snel bracht deze passie haar verder. Digna kreeg de kans om in clubs en cafés over heel België haar ding te doen . Als Resident dj in clubs en danscafes , combineert digna een leuke sfeer door de mix van 80/90's met house , EDM en commerciële sounds.

Dj Beerhunter

Setje retro? Beerhunter is de juiste man op de juiste plaats. Hij zal zijn gitaar wel thuis laten, geen paniek. Allround set met dansbare muziek is ook altijd mogelijk.