DEEJAYS

Maak kennis met ons Dj-team. Quality music since 1993. Sub-Mission is een dj-collectief dat reeds sinds 1993 bestaat. Meer dan 3000 fuiven en feesten later is Sub-Mission het meest ervaren dj-team uit de ruime regio. Jong en oud vinden er elkaar en wisselen ervaringen uit. Voor elke fuif, feest of eender wat, hebben we de perfecte dj in huis.

Meet Our Deejays

Dj Beat P

Deejay met meer dan 20 jaar ervaring, ideaal voor elk feest.


Specialiteiten: kruip al maar op 't tafel, zoek een witte zakdoek, allemaal op een rij en gaan met die banaan. Dj Beat P brengt volle bak ambiance en allroundmuziek op je party. Ook van een flinke streep retro is hij niet bang.

Dj Filip 2242

Dj sinds 1991


Specialiteiten: allround met specialiteiten in subgenres zoals new wave, elektro, gothic, folk, kleinkunst, punk en rockmuziek. Speelt weinig of geen platte ambiance en schlagers.

Dj Digna

Digna startte als 16jarige dj op kleine events en fuiven , maar al snel bracht deze passie haar verder. Digna kreeg de kans om in clubs en cafés over heel België haar ding te doen . Als Resident dj in clubs en danscafes , combineert digna een leuke sfeer door de mix van 80/90's met house , EDM en commerciële sounds.