ELS DE SCHEPPER

Wat doe ik hier?

Els De Schepper, dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld, tourt met de show “WAT DOE IK HIER?”. Een hilarische “Talkshow on Tour/podcast” over de zin én onzin van het leven. 


De reizende talkshow “WAT DOE IK HIER?” wordt opgenomen voor live publiek in
verschillende culturele centra over heel Vlaanderen en is later te beluisteren als podcast. Deze podcasts zullen ook worden gepubliceerd in boekvorm.


Op haar eigen humoristische wijze vraagt Els De Schepper haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els het publiek door sketches, liedjes en uitdagingen met als doel de ultieme vraag te beantwoorden: “WAT DOE IK HIER?” Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf? En hoe zorg ik dat het de moeite blijft?


“WAT DOE IK HIER?” is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monthy Python/de Ideale Wereld met Oprah Winfrey/Arjen Lubach ,
Een diverse rij gasten zullen doorheen het theaterseizoen de revue passeren: BV’s, wetenschappers, topsporters, kunstenaars, religieuze leiders, schrijvers, activisten,
journalisten, enzovoort… Allen worden ze door Els en Stef op lichte én diepzinnige manier op de rooster gelegd, zodat ze zich al snel zullen afvragen: WAT DOE IK HIER?


Locatie:                  Zaal De Dreef Vorselaar

Aanvang show:     20.00u


Koop je tickets online of aan onze ticketbalie (openingsuren).